STARmeter
SEE RANK
Down 5,616 this week

Edouard Baer


Edouard Baer was born on December 1, 1966 in Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, France. He is an actor and writer, known for Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre (2002), Molière (2007) and La bostella (2000). See full bio »

Around The Web

 | 

Powered by ZergNet

User Lists

Related lists from IMDb users

a list of 36 people
created 12 Feb 2015
 
a list of 47 people
created 30 Jul 2012
 
a list of 41 people
created 11 Jun 2014
 
a list of 32 people
created 17 Feb 2016
 
a list of 40 people
created 30 Oct 2016
 

Do you have a demo reel?

Add it to your IMDbPage

How Much Have You Seen?

How much of Edouard Baer's work have you seen?

User Polls

Known For

Molière Dorante
(2007)
La bostella Edouard
(2000)
Ouvert la nuit Louis Steiner, dit Luigi
(2016)

Filmography

Hide Hide Show Show Actor (71 credits)
  Le printemps (announced) (rumored)
 2018 Polina (post-production)
Chemist
 2018 Raoul Taburin
 2018 Mademoiselle de Joncquières
Le marquis des Arcis
 2016 Ouvert la nuit
Louis Steiner, dit Luigi
 2015 Encore heureux
Sam Ogiel
 2015 Phantom Boy
Alex (voice)
 2013 Les invincibles
Stéphane Darcy
 2013/I Cupcakes
Édouard (as Édouard Baer)
 2013 Turf
Freddy
 2013 Le grand retournement
Le trader
 2013 À la française (TV Movie)
Edouard Baer (Himself)
 2011 Poulet aux prunes
Azraël
 2010 Mon pote
Victor Gallien
 2010 Miam miam (TV Movie)
 2010 HH, Hitler à Hollywood
Edouard Baer
 2010 Le grand restaurant (TV Movie)
Un client du restaurant
 2010 Une exécution ordinaire
Vassilli
 2009 Les barons
Jacques
 2009 Les herbes folles
Le narrateur (voice)
 2008 Un monde à nous
Marc
 2008 Seuls Two
Le prêtre
 2008 Passe-passe
Darry Marzouki
 2007 Crosse (Short)
L'homme bourré
 2007 La fille coupée en deux
Edouard, l'acteur interviewé
 2007 J'ai toujours rêvé d'être un gangster
Gino - le braqueur
 2007 Molière
Dorante
 2006 Je pense à vous
Hermann
 2006 Les brigades du Tigre
L'inspecteur Pujol - un adjoint de Valentin
 2005 Combien tu m'aimes?
L'homme bouleversé
 2005 Akoibon
Daniel Stain
 2004 À boire
Pierre-Marie Archambault
 2004 Milady (TV Movie)
Le vicomte de Wardes (uncredited)
 2004 Double zéro
Le Mâle
 2003 Tournez la page (Short)
 2003 Les clefs de bagnole
Un comédien qui refuse de tourner avec Laurent
 2003 Le bison (et sa voisine Dorine)
Louis Le Bison, dit le Bison
 2002 Edouard est marrant (Short)
Edouard Baer
 2002 Jean Moulin (TV Movie)
Un motard lors de la débâcle (uncredited)
 2002 Cravate club
Adrien
 2001 Demain et tous les jours après (TV Movie)
Bruno
 2001 Betty Fisher et autres histoires
Alex Basato (as Édouard Baer)
 2001 La cape et l'épée (TV Series)
Le ménestrel
- Le pique nique (2001) ... Le ménestrel
 2000 Les frères Soeur
Blaise
 2000 La bostella
Edouard
 2000 La chambre des magiciennes (TV Movie)
Simon
 1999 Terror Firmer
French Cool Cat
 1999 Chico, notre homme à Lisbonne (TV Short)
Le facteur / Le peintre / La statue / ...
 1999 Rien sur Robert
Alain de Xantras
 1997 L'agence Lambert (TV Series)
Michael Lambert
 1997 Qui va Pino va sano (Short)
Robert Fontrobert, le réalisateur
 1997 Héroïnes
Francis
 1996 15 sans billets (Short)
 1996 Velvet 99 (Short)
Velvet 99
 1996 Caméléone
Le critique d'art
 1996 L'appartement
Theatre Actor
 1996 Coeur de cible (TV Movie)
Cyril Maury
 1995 Rai
 1995 Fast
Le second boy-friend
 1994 La folie douce
Edouard
 1989 La comtesse de Charny (TV Mini-Series)
Le porte-clefs de l'Abbaye
- Episode #1.15 (1989) ... Le porte-clefs de l'Abbaye
 1989 Tribunal (TV Series)
Antoine Marin
Show Show Writer (11 credits)
Show Show Director (5 credits)
Show Show Producer (3 credits)
Show Show Miscellaneous Crew (1 credit)
Show Show Self (51 credits)
Show Show Archive footage (4 credits)

Related Videos

Edit

Personal Details

Other Works:

Provided the voice of Ratchet in the French version of Robots (2005).

Publicity Listings:

1 Interview | 1 Article | 1 Magazine Cover Photo | See more »

Alternate Names:

Édouard Baer

Height:

5' 9" (1.75 m)
Edit

Did You Know?

Trivia:

Brother of composer Julien Baer and writer Pauline Baer See more »

Star Sign:

Sagittarius

Contribute to This Page

Stream Popular Action and Adventure Titles With Prime Video

Explore popular action and adventure titles available to stream with Prime Video.

Start your free trial



Recently Viewed